Psihoterapeut
Psihoterapie individuală & Consiliere
Conștientizarea nevoii de psihoterapie, se întâmplă atunci când simțim o stare de anxietate semnificativă, stres sau tristețe, care ne împiedică să trăim pe deplin.
Psihoterapia individuală este un proces ce se desfăşoară într-un mediu sigur şi confortabil, care îţi asigură confidenţialitatea, unde, alături de un terapeut specializat:
-
îţi poţi explora sentimentele, convingerile și comportamentele;
-
poţi lucra cu amintirile semnificative sau traumele;
-
îţi poţi identifica aspecte ale vieții pe care vrei să le schimbi;
-
poţi să te înţelegi mai bine;
-
îţi poţi stabili obiective personale;
-
poţi începe să lucrezi la schimbarea dorită.
Scopul psihoterapiei este de a ajuta oamenii în depășirea unei situații dificile, iar sprijinul oferit, le va permite dezvoltarea a noi moduri de a gândi, a simți și a acționa, având în cele din urmă, reacții diferite la circumstanțele lor de viață.
Terapie online
Fie că locuiești în Romania sau în străinătate și ai nevoie de ajutor specializat, terapia online are multiple beneficii ca și cea din mediul off-line, cum sunt: stabilirea contactului rapid cu terapeutul atunci când te afli la distanță, economia de timp cu deplasarea sau efectuarea ședinței terapeutice într-un mediu familiar, la domiciliul tău. Terapia online poate avea loc pe platforme cum sunt WhatsApp, Zoom sau GoogleMeet, având conexiune video, fiind cea mai recomandată formă, pentru obținerea celor mai bune rezultate.
Psihoterapie de cuplu
Relația de cuplu este una dintre cele mai întâlnite teme pe care le avem că ființe umane. A alege un partener și a rămâne împreună prin dificultățile vieții este rareori ușor. Când alegem pe cineva cu care să trăim, să ne căsătorim și să întemeiem o familie împreună, uneori nu ne dăm seama de complexitatea pe care o presupune acest lucru.
Când o relație începe să se deterioreze și ambele părți consideră că nu există o ieșire, este timpul să te gândești să mergi la un specialist pentru că acesta să vă îndrume. În mod normal, una dintre părțile din relație este cea care trage alarmă, astfel că terapia să fie eficientă, este nevoie că celălalt partener să fie dispus să colaboreze.
Cea mai frecventă problemă pentru care este consultat specialistul este comunicarea disfuncțională între ambele părți ale cuplului. Aspecte precum certurile dese, căderea în rutină, lipsa sexului, lipsa intimității sau infidelitatea, sunt alți factori care reduc posibilitatea de a te bucura de o relație sănătoasă.
Rețineți că separarea este întotdeauna o opțiune, dar mai întâi este posibil să mergeți la un profesionist care vă poate oferi o serie de îndrumări pentru a schimba obiceiurile relației și a o redirecționa.
Psihoterapia de cuplu se practică de obicei sub formă ședințelor săptămânale de lucru, stabilite de comun acord la o dată și într-un interval anume de timp (90 de minute).
Despre serviciile psihologice
De stiut...
-
Programările se anulează telefonic de către client cu 24 ore înainte. În caz contrar, ședința programată și neonorată se va achita. Intervalul orar stabilit în prealabil va este rezervat în întregime și nu poate fi alocat altui client în contextul în care anulați programarea în ziua în care era stabilit.
-
Prezența la cabinet/ întâlnire online, se face respectând ora stabilită. În cazul în care, din diverse motive, veți întârzia, sunteți rugați să anunțați acest lucru.
-
Întârzierea la ședința programată, nu va fi recuperată prin depășirea timpului alocat ședinței, ci duce la scurtarea acesteia.
-
Pentru consultaţiile on-line plata se face în avans, după confirmarea programării, prin virament bancar.
Psihoterapie individuala
Durata: 50 minute
psihoterapie individuala online
Durata: 50 minute
consiliere psihologica
Durata: 50 minute
PSIHOTERAPIE
DE
CUPLU
Durata: 90 minute